Menu
Your Cart

Lenjerii Cottonbox

Lenjerii Cottonbox

Nu sunt produse în această categorie.

Brandul turcesc CottonBox este deja cunoscut la nivel international pentru lenjeriile de pat din bumbac 100% si din derivate ale bumbacului, din finet sau din bumbac satinat, de exemplu. Magazinul online de lenjerii de cea mai buna calitate Janin are in permanenta pe rafturile sale virtuale o multime de modele de Lenjerii Cottonbox la preturi excelente.

Cu reduceri de pana 40-50% si chiar 70% in programul de fidelizare, lenjeriile de la Janin sunt rezistente, se pot spala fara probleme la masina automata, au imprimeuri deosebite si culori care nu dispar din tesaturi dupa cateva spalari. Antialergice si usor de utilizat in orice dormitor modern, noile colectii de Lenjerii Cottonbox de la Janin au doar materiale de lux, tesaturi superbe care au foste realizat cu tehnologii de ultima generatie in cele mai moderne fabrici de textile.

Clasic, vintage, 3D sau uni, lenjeriile CottonBob impresioneaza de fiecare data si aduc in atentia clientilor o calitate pe care nu o vom regasi si la alte lenjerii obisnuite. Tesaturile dense, imprimeurile detaliate ambalajele gandite pentru a fi daruite foarte simplu sau pentru a pastra lenjeriile mai mult timp, toate recomanda lenjeriile de lux de la Janin pentru o transformare spectaculoasa a dormitoarelor. Uzura este aproape insesizabila de-a lungul utilizarilor, tesaturile sunt concepute in asa fel incat sa dureze cat mai mult si sa se igienizeze excelent.

Lenjeria din magazinul online Janin se comanda rapid, direct din pagina de produs sau telefonic, prin e-mail, depinde ce fel de canal de comunicare doreste clientul, transportul e rapid, in 24-48 de ore lenjeriile ajung la destinatie, iar pentru comenzi peste 398 de ron livrarea e gratuita. Se livreaza si in strainatate in 1-5 zile in numeroase destinatii populare, de exemplu Austria, Olanda, Germania, Finlanda, Italia, Franta-lista completa e de gasit pe site, sectiunea livrare si transport.