Menu
Your Cart

Lenjerii de Pat Clasy

Lenjerii de Pat Clasy

Nu sunt produse în această categorie.

Daca iti doresti lenjerii de pat de lux pe care sa le poti folosi la fel de bine si peste cinci sau sase ani, fara sa fii nevoit sa cumperi mereu unele noi Janin are colectiile potrivite pentru tine si dormitorul tau. Ai putea comanda rapid direct din online Lenjerii de Pat Clasy cu diverse modele si o cromatica pe care o poti asorta foarte usor cu restul culorilor din camera unde iti petreci mare parte din timpul cat stai acasa.

 Toate lenjeriile de lux Clasy sunt fabricate pe linii de productie modernizate, au doar bumbac 100% si nu sufera tratamente cu substante periculoase. Pigmentii folositi la optinerea unor imprimeuri sau combinatii cromatice inedite se fixeaza excelent in fibre, modelele colectiilor au amprenta unor designeri renumiti pentru ca fiecare client sa primeasca cel mai bun raport calitate-pret.

Cu noile Lenjerii de Pat Clasy de la Janin nu mai pierzi timpul cu spalatul lenjeriei, le poti pune in masinile moderne automate si le igienizezi in cateva minute. Tesaturile rezista la uzura, la folosire indelungata, la spalari succesive, bumbacul nu provoaca alergii si nici nu retine reziduuri de la spalari daca le clatim corect. La calitatea impecabila a lenjeriilor de lux de pe site-ul Janin contribuie si densitatea mai mare a tesaturilor si supravegherea permanenta in timpul productiei de catre echipe de specialisti care stiu foarte bine cum arata lenjeria perfecta. Reducerile depasesc 40% si ajung si la 70% la fidelizare, asa ca e bine sa fii cu ochii pe oferte si pe promotii tot timpul.

Din doua-trei click-uri ai gasit lenjeria de lux preferata, plasezi comanda rapid si confirmarile vin imediat. Ai si colet care depaseste 398 ron vei avea livrarea gratuita in tara la orice destinatie. Pentru strainatate transportul poate dura 1-5 zile in cele mai populare destinatii listate pe site, dar toate lenjeriile vor ajunge in siguranta.