Menu
Your Cart

Lenjerii Majoli

Lenjerii Majoli

Nu sunt produse în această categorie.

Pe piata sunt foarte multe tipuri de materiale, insa niciunul nu este atat de rezistent si de eficient precum bumbacul 100%. Producatorii renumiti de lenjerii de pat stiu acest lucru si incearca sa aduca pe rafturile magazinelor virtuale cu experienta, cum este si Janin, doar lenjerii din bumbac de calitate pentru un somn odihnitor si relaxant de fiecare data. Cel mai bun tip de bumbac este cu siguranta cel ranforce, din care sunt facute si multe Lenjerii Majoli.

Majoli este brandul care pune accent pe textura si pe calitatea fibrelor textile din fiecare material utilizat, are fabrici moderne si linii de productie cu tehnologii de ultima generatie. De aceea noile colectii de Lenjerii Majoli arata foarte bine, sunt usor de folosit si rezista la uzura, nu provoaca alergii si nu se decoloreaza. Iata avantajele lenjeriilor Majoli: densitatea mare a bumbacului ranforce, modalitatile noi si interesante de productie, prelucrarea cu atentie a fibrelor din materialele folosite pentru producerea lenjeriilor de pat, dar si echipele de specialisti care lucreaza mereu cu mare atentie la fiecare lenjerie.

Cand spui Majoli spui si raport calitate-pret excelent, dar si reduceri bune la colectiile noi sau vechi de lenjerii de lux, reduceri care depasesc 40% si ajung si la 70% la fidelizare, doar pe site-ul magazinului online Janin.

Odata ce ai comandat online lenjeriile Majoli stii ca te poti baza pe ele ani buni, le intretii usor, le primesti in 24-48 de ore si ai si transport gratuit la comenzi de minim 398 ron. Neclaritatile si intrebarile despre lenjeriile de pat le poti lamuri alaturi de consilierii Janin.

 Pe site ai si descrieri detaliate ale lenjeriilor, fotografii si elemente tehnice care iti sunt de folos cand vrei sa comanzi rapid tot ce ai nevoie. Fiecare lenjerie Majoli este ambalata corespunzator si poate fi oferita cadou oricand, ambalajele sunt potrivite si pentru depozitarea lenjeriilor pana cand le folosim iarasi pe pat.