Menu
Your Cart

Lenjerii Tac

Lenjerii Tac

Nu sunt produse în această categorie.

Bumbacul satinat este de departe preferatul clientilor care isi doresc lenjerii de lux si un dormitor care sa arate ca la hotelurile de cinci stele. Tac, brand original de lenjerii de lux din bumbac satinat si nu numai ofera clientilor interesati de produsele sale Lenjerii Tac din fibre cu o flexibilitate mare, rezistenta dovedita si versatilitate excelenta a materialelor obtinute in urma prelucrarii atente a fibrelor.

Lenjeriile Tac nu se decoloreaza dupa spalari succesive, sunt foarte simplu de intretinut pe toata perioada utilizarii, pigmentii sunt fixati in fibre excelent si nu contin substante toxice care pot irita sau provoca alergii. Imprimeurile lenjeriilor si culorile, nuantele sunt alese cu atentie in asa fel incat sa poata multumi chiar si cel mai pretentios utilizator.

Placut la atingere si numai bun pentru rasfat si pentru un decor de lux in dormitor, bumbacul satinat va tine de cald cand e mai frig afara si va asigura si racoarea de care avem mare nevoie in timpul noptilor toride de vara.

Lenjeria Tac de la Janin va face fata cu brio oricaror provocari, va fi usor de igienizat si de utilizat in orice camera, se schimba imediat si se spala chiar si la masina automata fara a-si pierde din calitati. Tac este un brand care are experienta in producerea de lenjerii de pat, de aceea toate lenjeriile care ies din fabricile sale sunt excelente din toate punctele de vedere si se preteaza pentru un dormitor clasic sau modern unde lenjeriile de lux sunt la mare cautare.

E foarte usor sa le gasesti pe cele potrivite pe site-ul Janin, le poti compara rapid si te poti decide pe care o vei comanda in doar cateva secunde. Dupa ce ai completat formulare de comanda si ai primit si confirmarile poti astepta linistit comanda livrata prin curierat in doar 24-48 de ore. Ca o noutate, Janin livreaza chiar si in strainatate, in 13 tari prezentate in sectiunea livrare si transport, in 1-5 zile lucratoare, asa ca oriunde v-ati afla in cele mai populare tari veti primi la timp lenjeriile de pat dorite.